Herkenbaar van jouw

In jouw stijl door personalisatie van het frame

Dankzij zijn robuste frame is MyBike ideaal om te personaliseren met de kleuren, teksten, foto’s, images of kunst die jij wenst. Uniek door jouw stijl. 

Meer info: Personaliseren
Veilig op straat

Het revolutionaire frame tegen diefstal en vandalisme.

Traditionele fietsen hebben een frame met een los slot. Slot kapot is fiets weg.
MyBike heeft het sterke beugelslot volledig geïntegreerd in het frame. Hierdoor moet het slot 3 keer opengebroken worden.
Daarnaast beschermd het frame de verlichting tegen kapot gaan.

Meer info: diefstal en vandalisme
Onze Principes

Eerlijk en beter dan de rest

Tijdelijk met extra korting, eigen bedrukking, beugelslot en verlichting

Deze revolutionaire niet te slopen anti-diefstal stadsfiets is nu tijdelijk inclusief met het sterke en slimme MyBike beugelslot en geïntegreerde verlichting die niet kapot gaat. Daarnaast kan je geheel naar jouw wens de fiets laten bedrukken met de kleuren, naam en design die bij jouw stijl passen.
Bestel nu en ontvang hem binnen 1 week op maat thuis afgeleverd.

699.00  599.00 

Our story

Mijn fiets was altijd kwijt (of gestolen)

Haren door de wind, frisse neus, gezonde beweging, geen file vertraging, gratis voor de deur parkeren, na een borrel gerust naar huis, etc, etc. Na mijn verhuizen naar een metropolitan merkte ik op hoe fijn het is om erdoor heen te mogen fietsen.
Snel kwam ik er achter dat ik vaak mijn fiets kwijt was. “Waar staat hij nu, ik had hem toch hier geplaatst, daar??? Oh nee… Stom, nu weet ik het weer, Hebbes.”  Helaas was het ook vaak echt mis, dan hingen de lampjes kapot of in vier gevallen was hij door iemand anders meegenomen. Dit was ik zat!
Op zoek naar een fiets die ik snel kon vinden en er altijd voor mij zou zijn. Na een zoektocht bleek dat toch ingewikkelder te zijn dan ik dacht, allemaal een beetje het zelfde en altijd zonder slot. Dan maar zelf iets in elkaar flansen, totdat ik door had dat wat ik verzonnen had goed werkte en bij veel mensen zorgen weg nam. Vanaf toen ben ik het professioneel gaan aan pakken. Dit was de geboorte van iets moois, een fiets die ik altijd snel kan herkennen door mijn eigen gepersonaliseerde ontwerp en waarvan ik zeker weet dat hij er gewoon nog staat. Deze fiets is en blijft altijd van mij. Welkom MyBike.

~ Nico Luiten