Het sterke slot is volledig geintegreerd in het frame.

Traditionele fietsen worden gestolen doordat ze een los slot aan het frame hebben. Slot kapot is fiets weg. MyBike is onder andere futureproof omdat het robuuste frame volledig ontworpen is rondom het slot. Dit zorgt ervoor dat de fiets met één ultra sterk beugelslot binnen enkele seconden 3x vergrendeld wordt (vast aan een paal of fietsenrek, wiel geblokkeerd van draaien en trappers geblokkeerd).
Slot kapot is fiets kapot dus niet interessant voor diefstal.

About us Shop now

Super snel vergrendeld op 3 verschillende manieren

Met 1 sleutel en één handeling van 5 seconden staat de fiets 3 keer vergrendeld:

  • Verankerd aan de vaste wereld
  • Achterwiel staat vergrendeld
En als klap op de vuurpijl zal de trappers geblokkerd zijn als toch iemand jouw fiets probeerd te ontfremen met zwaar en luidruchtige gereedschap
  • Trappers kunnen niet meer rond draaien

 

About us Shop now

Ultra sterk en slim ontworpen beugelslot.

De praktijk heeft bewezen dat beugel sloten aka U-sloten het minst vaak opengebroken worden omdat deze alleen maar open gebroken kunnen worden door gebruik te maken van luidruchtige, aandacht trekkende en elektrisch zwaar gereedschap.
Bij MyBike gooien we er nog wat extra kracht en slimheid bovenop door gebruik te maken van een beugen slot met een geharde vierkante beugel shaft. Traditionele U-sloten maken gebruik van een ronde schaft. Deze zijn nadat ze open gefoceerd zijn rond te draaien zodat deze van de vaste wereld zoals een paal verwijderd kan worden. Door gebruik te maken van een vierkante shaft kan deze na 1 keer open foceren niet gedraait worden en zal het slot op minimaal een tweede plek open gebroken moeten worden. Dit zorgt ervoor dat het minimaal twee keer zo lang duurt voordat het slot open gebroken is. 
Na een tweede forcering kunnen de trappers nog niet draaien en dient het slothuis nog verwijderd te worden wat hele andere problemen voor de bad-guy met zich mee brengt. 

About us Shop now