MyBike, 100% Nederlandse eco-stadsfiets, slim 3 keer vergrendeld en op het frame jouw verhaal.

MyBike is het nieuwe Nederlandse fietsenmerk. Onze fietsen zijn innovatief, duurzaam, persoonlijk en slim tegen diefstal en vandalisme. Hier kom je alles te weten over de fiets en zijn voordelen. Daarnaast kan je via de online winkel direct bij ons (de fabriek) een MyBike bestellen. 

 

Altijd zichtbaar

Slim tegen vandalsime

De verlichting wordt volledig beschermd door het frame waardoor je nooit meer kapotte of loshangende lampjes zult hebben. Het aan en uit zetten is alleen mogelijk op het moment dat de fiets niet vergrendeld staat. De lampjes worden gevoed door een powerbank die je thuis of op het werk kunt opladen met een telefoon lader.

Vandalisme... Bestel Nu

Slim tegen diefstal

Om diefstal te voorkomen wordt er geadviseerd om minimaal 2 losse sloten te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele fietsmerken die gebruik maken van een apart los slot, heeft MyBike als eerste fiets ter wereld het beugelslot slim geïntegreerd in het frame.
Het slim geïntegreerde beugelslot werkt als 3 losse sloten en binnen 3 seconden staat MyBike daardoor 3 keer vergrendeld. Bij diefstal moet het slot hierdoor minimaal 3 keer opengebroken worden.

Diefstal... Bestel Nu

3x slim tegen diefstal

Uniek en herkenbaar

Frame gepersonaliseerd met jouw verhaal

Jij bent Uniek! Nu ook jouw fiets. Maak het frame uniek door hem te stijlen zoals jij dat wilt. Stijl hem net zoals jouw auto, met de kleding die je draagt, met jouw Instagram profiel, met de huisstijl van jouw bedrijf, met de stad waarin je woont, met jouw favoriete graffiti of kunstenaar, met jouw lifestyle etc, etc. 
Alles is mogelijk en niets is te gek

Personaliseren... Bestel Nu

Duurzaam door ontwerp en productie

MyBike is zo ontworpen dat het frame van gerecycled aluminium gemaakt wordt, geen gebruik maakt van traditionele vervuilende productieprocessen, volledig lokaal in Nederland geproduceerd is en met de hand geassembleerd wordt.
Het ontwerp en het lokaal produceren zorgen voor een grote vermindering van schadelijke uitstoot en maakt MyBike tot één van de duurzaamste fietsen van Nederland.

Duurzaamste... Bestel Nu

100% Nederlands

499.00

MyBike eco-stadsfiets, slim 3 keer vergrendeld in de kleur "cyber raw aluminium".

599.00

MyBike eco-stadsfiets, slim 3 keer vergrendeld en frame met jouw verhaal. Bedruk het frame zoals jij dat wenst. Geef aan welke kleuren, teksten, emoji en afbeeldingen je wenst en wij zorgen dat jouw MyBike bedrukt wordt met jouw eigen verhaal. Uniek, eco en volledig jouw fiets.

Onze Principes als bedrijf

Eerlijk en beter dan de rest

Ons verhaal

Mijn fiets was altijd kwijt (of gestolen)

Haren door de wind, frisse neus, gezonde beweging, geen file vertraging, gratis voor de deur parkeren, na een borrel gerust naar huis, etc, etc. Na mijn verhuizen naar een grote stad merkte ik op hoe fijn het is om erdoor heen te mogen fietsen.
Snel kwam ik er achter dat ik vaak mijn fiets kwijt was. “Waar staat hij nu, ik had hem toch hier geplaatst, daar??? Oh nee… Stom, nu weet ik het weer, Hebbes.”  Helaas was het ook een aantal keren echt mis, dan hingen de lampjes kapot of in vier gevallen was hij door iemand anders meegenomen. Dit was ik zat!
Op zoek naar een fiets die ik snel kon vinden en er altijd voor mij zou zijn. Na een zoektocht bleek dat toch ingewikkelder te zijn dan ik dacht, allemaal een beetje het zelfde en altijd zonder slot. Dan maar zelf iets in elkaar flansen, totdat ik door had dat wat ik verzonnen had goed werkte en bij veel mensen zorgen weg nam. Vanaf toen ben ik het professioneel gaan aanpakken. Dit was de geboorte van iets moois, een fiets die ik altijd snel kan herkennen door mijn eigen gepersonaliseerde ontwerp en waarvan ik zeker weet dat hij er nog staat. Deze fiets is en blijft altijd van mij. Welkom MyBike.

~ Oprichter en Eigenaar van MyBike, Nico Luiten

Instagram did not return a 200.